Festival Řetízkárna bude!

V loňském roce jsme odstartovali veřejnou sbírku na portálu Donio v rámci kulturní akce s názvem (NE)Festival Řetízkárna. S radostí Vám oznamujeme, že letos na vydařený nultý ročník navážeme, a to v sobotu 3. června 2023, tedy symbolicky k výročí zrušení pracovního tábora Rovnost (1. června 1961).

Akci jsme se rozhodli pojmout jako benefiční festival, takže se můžete těšit na bohatý kulturní, ale i vzdělávací program. Zároveň vám při této příležitosti úplně poprvé představíme plenérovou výstavu věnovanou historii Rovnosti. Náš organizační tým už pilně pracuje na přípravách, takže vás o všem budeme průběžně informovat!

VÝZVA! Pokud znáte umělce nebo máte zajímavé náměty, které by podle vás na programu neměly chybět, neváhejte se nám ozvat.

SPONZOŘI! Bude se jednat o benefiční festival, jehož cílem je mimo jiné vybrat finanční podporu na rekonstrukci objektu. Pokud byste se tímto způsobem chtěli zapojit už nyní, kontaktujte nás.

SHÁNÍME DOBROVOLNÍKY! Pokud se k nám chcete připojit a podílet se na organizaci festivalu, rádi vás mezi námi přivítáme.

Ve všech případech se neváhejte obrátit na mail bara@novinarskyinkubator.cz nebo telefonní číslo 603 319 848.